Cateva cuvinte despre bucataria marocana

Bucataria marocana este adesea considerata una dintre cele mai bune din lume. Este caracterizata de o foarte mare varietate de feluri de mâncare, couscous, tagines nenumărate, pastilla, mechoui, dintre cele mai bine cunoscute pentru marele public, dar şi pentru multe alte feluri de bucate adesea cunoscute numai marocani, dar la fel de delicioase: tagine mrouzia, tanjia marrakchi, harira (supa pregatita pentru Ramadan). Patiseria Marocana este, de asemenea, foarte variata si rafinata.Va prezentam câteva retete delicioase.

luni, 2 martie 2009

Ceai de menta

Ingrediente:
- 1 lingura supa de ceai verde china
- 1 legatura de menta
- zahar
- apa

Mod de preparare ceai de menta:
Puneti ceaiul verde in ceainic dupa care adaugati apa clocotita. Varsati apa din ceainic, dupa care adaugati legatura de menta. In functie de gust adaugati zahar. Umpleti ceainicul cu apa clocotita, dupa care puneti-l pe foc cateva momente.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu