luni, 2 martie 2009
Tagine de anghinare cu mazare
Ingrediente:
- 600 grame de pulpa/umar de miel
- 500 grame de mazare
- 6 anghinare
- 1/2 dintr-o coaja de lamâie, de preferinta murata
- masline, cele violete
- 3 catei de usturoi
- ulei de masline
- sofran
- ghimbir
- piper
Mod de preparare Tagine de anghinare cu mazare:
Adaugati mielul taiat in bucatele medii, usturoiul pisat, ulei masline, un pahar mic de apa si condimentele intr-o oala de fiert sub presiune. Timp de 10 minute lasati sa fiarba la fac mediu, dupa care puneti un capac si lasati sa fiarba imp de 20 minute. Curatati anghinarele astfel incat sa ramana doar miezul. O data curatate adaugati-le in oala de fiert sub presiune impreuna cu mazarea pentru inca 20 minute. Spre sfarsit adaugati in oala maslinele si coaja de lamâie si lasati sa scada apa.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu