Cateva cuvinte despre bucataria marocana

Bucataria marocana este adesea considerata una dintre cele mai bune din lume. Este caracterizata de o foarte mare varietate de feluri de mâncare, couscous, tagines nenumărate, pastilla, mechoui, dintre cele mai bine cunoscute pentru marele public, dar şi pentru multe alte feluri de bucate adesea cunoscute numai marocani, dar la fel de delicioase: tagine mrouzia, tanjia marrakchi, harira (supa pregatita pentru Ramadan). Patiseria Marocana este, de asemenea, foarte variata si rafinata.Va prezentam câteva retete delicioase.

luni, 2 martie 2009

Suc de stafide

Ingrediente:
- 400 grame de stafide
- 1 litru de apa
- 1/2 lingurita de scortisoara
- zahar

Mod de preparare suc de stafide:
Peste stafide adaugati un litru de apa si lasati sa clocoteasca timp de 30 min. Adaugati scortisoara si lasati compozitia sa se raceasca. Strecurati dupa care puneti recipientul in frigider. Adaugati zahar in functie de gust.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu