luni, 2 martie 2009
Tagine de pui cu migdale
Ingrediente:
• 2 pui de 1,5 Kg
• 200g de migdale
• 1kg de ceapa
• 2 linguri de patrunjel tocat
• 100g de unt
• 2 linguri de ulei de masline
• 1 varf de lingurita de sofran
• 1 betisor de scortisoara
• sare, piper
Mod de preparare Tagine de pui cu migdale:
Topiti untul in uleiul de masline, adaugati in acelasi recipient, puii in bucati, sofran, betisorul de scortisoara, migdalele si 500 grame ceapa in lamele. Urmeaza sarea si piperul, plus doua pahare mari de apa.
O data puii fierti, trebuie pusi pe un platou, dupa care adaugati in sosul ramas restul de ceapa si patrunjelul pentru inca 15 min de fierbere la foc mediu. Inainte de servire incalzit din nou sosul.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu